Sport

Deplasare la malul mării pentru rugbyști

<p><strong><img src="documente/stories/2013/04_aprilie/05/rugby m 11.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />După ce weekendul trecut au evoluat în premieră pe Cluj Arena, rugbyștii Universității vor juca sâmbătă în deplasare la Farul Constanța. </strong>


Elevii lui Cristian Săuan au fost învinși în primele două partide din campionat, în prima etapă în deplasare la vicecampioana Știința Baia Mare, iar în a doua pe teren propriu de către Steaua.
Clujenii au avut însă evoluții destul de bune, care le dau speranțe suporterilor că echipa va avea un sezon bun. Lorin Cantor, managerul secției de rugby a CS Universitatea, este optimist înaintea deplasării de la Constanța și speră că clujenii vor reuși să bifeze prima victorei. „Avem un meci foarte important cu Farul, în vederea atingerii obiectivului stabilit la începutul campionatului. Un meci pe care mergem hotărâși să-l câștigăm“, a declarat Lorin Cantor.

Partida Farul Constanta - "U" Cluj face parte din etapa a treia a Super Ligii Naționale de rugby și se va disputa sambata, 6 aprilie, de la ora 11:30. Întâlnirea va putea fi urmărită live online pe site-ul www.rugbytv.ro.

abonare newsletter