Sport

CFR a câștigat Cupa Hagi Danone!

<p><strong><img src="documente/stories/2013/04_aprilie/01/cfr hagi danone.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px;" />CFR Cluj a câștigat în acest weekend prima etapă a Cupei Hagi Danone 2013 după ce a trecut în finală de FC Zalău, cuscorul de 3-0. </strong>


Cu 19 goluri marcateîncele 5 meciuri jucate, clujenii nu au dat nici o șansă echipelor pe care le-au întâlnit.  La etapa de la Cluj, desfășurată la baza sportivă Unirea (cartierul Mănăștur) au participat echipele: FCM Victoria 2008 Carei, AS Dynamic Baia-Mare, FC Bihor (grupa A), CFR Cluj, Gloria Bistrița și FC Zalău (grupa B). Echipele de pe primele două locuri din fiecare grupă s-au întâlnit în semifinale: Dynamic Baia Mare - FC Zalău 1-1 (2-4 după loviturile de departajare) și FC Bihor - CFR Cluj 0-5, câștigătoarele jucând în ultimul act al competiției.
Clujenii au reușit să câștige și cele mai multe premii individuale. RăzvanMatiș a fost declarat cel mai bun jucător al competiției, fiind și golghet, cu 8 reușite. Un alt „feroviar“, Marian Ciurtin, a fost desemnat cel mai tehnic jucător. Andrei Pop de la FC Zalău, a primit titlul de cel mai bun portar al etapei.
Gheorghe Hagi, ambasadorul competiției, a declarat la finalul etapei clujene: „Știu că începutul poate fi dificil de multe ori, dar important este să dovedești că ai ambiția și curajul de a continua. Fiecare ocazie pe care noi le-o dăm acestor copii să joace fotbal și și-și demonstreze talentul, le poate fi de mare ajutor pentru viitor. Sper să avem cât mai mulțicopii talentați prezenți la această competiție și la etapele următoare“, a spus Hagi.
Organizată de Fundația „Gheorghe Hagi“, în parteneriat cu Danone România, Cupa Hagi Danone este cea mai mare competiție de fotbal din România, dedicată copiilor cu vârste între 10 și 12 ani.

Ultimele Stiri
abonare newsletter