Sport

CFR Cluj speră într-o victorie cu Inter

<div style="display: block;">Oficialii echipei de fotbal CFR 1907 Cluj speră într-o victorie cu Inter Milano şi în calificarea în faza următoare a Europa League.

„Ar fi fantastic să batem, dar va fi foarte greu. Trebuie să înscriem repede ca să putem să întoarcem rezultatul. La Milano am jucat foarte bine, 70% din meci am jucat în jumătatea lor”, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, antrenorul CFR Cluj, Paulo Sergio.

Şi căpitanul Ricardo Cadu spune că va fi greu. „Va fi greu, pentru că Inter e o echipă foarte bună, dar noi o să luptăm pentru puţinele şanse pe care le avem. Trebuie să batem, indiferent de ce jucători vor intra pe teren. Putem să batem, la Milano am avut ghinion”, a subliniat Cadu.

De cealaltă parte, reprezentanţii echipei italiene par mai siguri pe şansele lor.

Jucătorul Cristi Chivu a spus că este un meci special pentru el, deoarece e prima dată când joacă împotriva unei echipe din România.

„Sunt pregătit să joc, dar voi vedea mâine dacă voi intra pe teren. CFR are şansa ei, îşi doreşte calificarea cu orice preţ, dar şi noi suntem conştienţi că rezultatul nu ne permite să ne relaxăm. E o partidă specială pentru mine, pentru că e prima dată când joc împotriva unei echipe româneşti”, a menţionat Chivu.

Antrenorul Andrea Tramaccioni a spus că echipa sa va juca la victorie în meciul cu CFR Cluj.

„În tur am pus în dificultate defensiva Clujului folosind trei atacanţi, aceasta a fost cheia succesului. Suntem concentraţi la meci, nu ne gândim să jucăm la 0-0, vom ataca încă din primul minut. Ar fi ideal să înscriem un gol repede, ca să avem un meci mai facil. Vrem să-i facem fericiţi pe suporterii noştri din România şi din întreaga lume”, a mai spus Tramaccioni.

Partida dintre CFR Cluj şi Inter Milano va avea loc joi, de la ora 20.00, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca.

Ultimele Stiri
abonare newsletter