Sport

Milito, accidentat în meciul cu CFR Cluj, a fost operat la genunchi

<p><strong><img src="documente/stories/2013/02_februarie/17/diego milito.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Fotbalistul echipei Internazionale Milano, Diego Milito, care s-a accidentat la genunchiul stâng la meciul cu CFR Cluj, din Liga Europa, a fost operat cu succes, sâmbătă după-amiază, la o clinică din Pavia.</strong></p>

Intervenţia chirurgicală s-a desfăşurat sub supravegherea şefului stafului medical de la Inter, Franco Combi, informează site-ul oficial al clubului italian.

Presa italiană a scris, vineri, că Diego Milito va fi indisponibil până la finalul sezonului ca urmare a accidentării suferite la meciul de joi cu CFR Cluj. Milito, care a părăsit terenul în minutul 10 al partidei din Liga Europa, a suferit o leziune la ligamentul încrucişat anterior şi la ligamentul colateral fibular, fiindu-i afectat genunchiul stâng.


Formaţia CFR Cluj a fost învinsă, joi, în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), de echipa italiană Internazionale Milano, în prima manşă a 16-imilor de finală ale Ligii Europa. Golurile învingătorilor au fost marcate de Palacio, în minutele 20 şi 87.

Returul va avea loc în 21 februarie, de la ora 20.00, la Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter