Sport

Ferguson îl laudă pe Ronaldo

<p><strong><img src="documente/stories/2013/02_februarie/13/cristiano ronaldo.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Alex Ferguson, antrenorul echipei Manchester United, a declarat că atacantul formaţiei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, este „probabil cel mai bun jucător din lume, alături de Lionel Messi“.</strong>


„Ronaldo este probabil cel mai bun din lume, alături de Messi. Când era la Manchester, ştia că este unul dintre cei mai bun, dar aici, la Real, este la vârful carierei. A crescut foarte mult. Este incredibil că marchează atât de multe goluri“, a declarat Ferguson.
Ferguson l-a lăudat şi pe jucătorul său, olandezul Robin Van Persie, venit în vară de la Arsenal. „Şi el este la vârful carierei. Este absolut senzaţional şi face un mare sezon. Dovada, a marcat foarte multe goluri“, a apreciat scoțianul de pe banca echipei Manchester United.

În primele meciuri din optimile Ligii Campionilor, Juventus Torina a învins în deplasare cu 3-0 la Celtic Glasgow, iar Paris Saint-Germain a învins, tot în deplasare, pe Valencia, cu 2-1.


abonare newsletter