Sport

Fără frică înainte de meciul cu Inter!

<p><strong><img src="documente/stories/2013/02_februarie/12/cfr arpimuri frnike.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Oficialii campioanei declară că nu le este frică de Inter Milano și speră ca echipa să joace precum în grupele Ligii Campionilor. </strong>

Mâine seară CFR va juca în deplasare cu Inter Milano, în optimile de finală ale Europa League.

Iuliu Mureșan, președintele „feroviarilor“, a declarat că vrea ca echipa sa să obțină un rezultat de calificare încă după meciul tur. „Jucăm cu o forţă a Italiei şi a Europei, Internazionale Milano. Sper ca echipa noastră să fie la valoarea arătată în grupele Ligii Campionilor. Suntem singura echipă cu 10 puncte în grupe care nu a reuşit să se califice. Vrem să obţinem un rezultat de calificare în prima manşă. Nu joacă bugetele, dacă ar fi aşa nu ar mai conta nimic, jucăm pe teren, 11 contra 11“, a spus Mureșan, aflat în Italia alături de fotbaliștii și staff-ul CFR-ului.
Președintele grupării din Gruia a mai declarat că Paulo Sergio a închis ultimele meciuri amicale și antrenamentele echipei de presă și public pentru a ține secretă tactica abordată în dubla cu Inter Milano. „Am închis antrenamentele echipei şi am refuzat ca ultimele două meciuri amicale să fie transmise la TV din cauză că vrem să ţinem secretă tactica pentru dubla cu Inter Milano. Acesta a fost singurul motiv. Sperăm foarte tare că vom reuşi un nou rezultat de senzaţie în Europa, după victoria din faţa lui Manchester United“, a spus Mureșan la DigiSport.
La rândul său și Arpad Paszkany este optimist: „Putem trece de Inter“, a spus finanțatorul „feroviarilor“.

Inter, amendată înainte de meciul cu CFR


Clubul Internazionale Milano a fost amendat din cauza scandărilor rasiste proferate de către fanii „nerazzuri“ la adresa lui Mario Balotelli, recent transferat la rivala AC Milan. Scandările interiștilor au avut loc în timpul partidei din campionat contra celor de la Chievo, câștigată cu scor 3-1. Balotelli a venit la Milan de la Manchester City, după ce până în 2010 a evoluat la Inter. Suporterii milanezilor n-au putut accepta că un fost idol de-al lor a ajuns la marea rivală din campionat.
Liga Profesionistă din Italia a amendat cu 15.000 de euro clubul milanez, în ciuda scuzelor adresate de președintele Massimo Moratti imediat după etapa 24-a din Serie A.

Ultimele Stiri
abonare newsletter