Sport

Box: Un nou ADVERSAR pentu Lucian Bute

<p><strong><img src="documente/stories/2013/02_februarie/08/220px-lucian_bute.png" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Pugilistul englez James DeGale, deţinătorul centurii silver WBC la categoria supermijlocie, vrea să boxeze cu românul Lucian Bute, a declarat un reprezentant al Hennessy Sports, Adam Harris, informează Le Journal de Montreal.</strong></p>

"James este dispus să vină la Montreal sau să îl înfrunte pe Bute în Anglia. El este gata să boxeze cu Bute indiferent unde ar avea loc meciul. Am discutat cu preşedintele InterBox, Jean Bedard, şi aşteptăm un răspuns din partea lui în legătură cu acest subiect. Respectăm InterBox, aşteptăm cu nerăbdare răspunsul său. Ar fi un meci foarte profitabil, ar atrage mulţi spectatori la Montreal", a spus Adam Harris.

"Am primit un mesaj din partea lui Adam Harris în legătură cu acest subiect, dar nu am mers mai departe. DeGale este o opţiune pe care am putea să o avem în vedere, dar noi ne dorim în continuare un meci cu câştigătorul confruntării Bika-Sjekloca. Lucian şi Stephan Larouche se vor afla lângă ring la acea partidă. Ne gândim la data de 25 mai pentru următorul meci al lui Lucian Bute", a afirmat David Messier, reprezentant InterBox.


Lucian Bute l-ar putea întâlni, în luna mai, pentru titlul mondial WBC, pe învingătorul meciului Sakio Bika - Nikola Sjekloca.

Bute (30-1, 24 KO) a suferit prima înfrângere la profesionişti în 26 mai 2012, contra britanicului Carl Froch, prin KO în repriza a cincea, el pierzând centura IBF. Ulterior, la 4 noiembrie, românul l-a învins la puncte pe rusul Denis Gracev şi a devenit deţinătorul centurii NABF la categoria semigrea.

Ultimele Stiri
abonare newsletter