Sport

După șase vine șapte? Baschetbaliștii mai vor o victorie

<p><strong><img src="documente/stories/2013/02_februarie/07/07 u mobi gmm 007.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px;" />Baschetbaliștii de la „U“ Mobitelco vor încerca să obțină cea de a șaptea victorie consecutivă, în meciul de sâmbătă cu Gaz Metan Mediaș.</strong>


Foștii campioni de la „U“ Mobitelco trec printr-o perioadă foarte bună, având șase victorii consecutive în campionat.

Elevii lui Niksa Bavcevic au bifat etapa trecută cea de a șasea victorie, reușind să se impună chiar în fieful campioanei CSU Asesoft Ploiești. Antrenorul secund al clujenilor, Dorin Pintea, speră că elevii săi vor reuși să continue șirul victoriilor, chiar dacă întâlnesc una dintre cele mai bune echipe din campionat, care i-a învins în meciul tur de la Mediaș. „După cum știți, am învins pe Timișoara, am învins la Ploiești, iar acum sperăm să continăum seria bună și să câștigăm și acest meci cu Mediaș. Toată săptămâna ne-am pregătit foarte bine, principala problemă a fost să menținem jucătorii conectați la importanța meciului de sâmbătă“, a spus secundul lui Niksa Bavcevic.
Gaz Metan a câștigat meciul tur la o diferență de 10 puncte, dar clujenii au avut mari nemulțumiri legate de arbitrajul acelei partide, astfel că dorința de revanșă este mai mare decât de obicei. „Mediaș este o echipă foarte bună, sperăm ca sâmbătă să câștigăm, în pofida faptului ca am pierdut la 10 puncte în tur. Am pierdut atunci în niște condiții interesante. La Mediaș, statistica a arătat, și mie nu îmi iese din minte, faptul că Gaz Metan a aruncat 39 de libere și noi doar opt și ne-au bătut la doar 10 puncte. Sper să ne luăm revanșa, să îi batem, pentru noi este de ajuns să câștigăm și la un punct diferență“, a mai spus Dorin Pintea.  

Ross: „Va fi un meci greu“


Steve Ross, jucător la „U“ Mobitelco, crede că echipa sa va avea un meci dificil împotriva „găzarilor“. „Va fi un meci foarte greu, Gaz Metan este o echipă bună, între primele 3-4 echipe din campionat. Noi trebuie să ne concentrăm mai mult asupra jocului nostru și mai puțin asupra adversarului“, a spus canadianul de la formația clujeană.
Din păcate, clujenii se confruntă cu două accidentări. Vedran Nakic și Dragoș Gheorghe au suferit entorse în cursul antrenamentului de marți și sunt incerți pentru meciul cu Gaz Metan.  
Partida dintre „U“ Mobitelco BT și Gaz Metan Mediaș se va disputa sâmbătă, 9 februarie, de la ora 17 și va fi transmis în direct de DigiSport 3. Arbitrii întâlnirii au fost desemnați Laurențiu Grigoraș, Alexandru Olaru și Sorin Drugău, iar comisar de meci Marius Marinescu.


Ultimele Stiri
abonare newsletter