Sport

Rugbyștii merg în cantonament

<p><strong><img src="documente/stories/2013/02_februarie/07/rugby.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Echipa de reugby masculin din cadrul CS Universitatea Cluj va efectua un cantonament la Vatra Dornei. </strong>


Stagiul de pregătire al rugbyștilor clujeni va ține o săptămână, din 8 până în 15 februarie. Cristian Săuan, antrenorul-jucător al Universității, a declarat că elevii săi vor avea un program special de pregătire fizică și se va încerca omogenizarea echipei.
„Vom avea un cantonament diferit, în care vom insista asupra unui program special de pregătire fizică. Avem jucători noi la echipă și vom încerca să legăm relațiile de joc, să omogenizăm lotul dar, în același timp, să punem la punct strategiile tehnico-tactice, pentru că se apropie cu pași repezi începutul Super Ligii. Pentru verificare vrem să jucăm cel puțin trei partide amicale, astfel încât să ne dăm seama care este nivelul echipei în general și unde mai avem de lucrat“, a declarat Săuan.
În ultima zi a cantonamentului de la Vatra Dornei, „studenții“ vor juca primul amical, împotriva formației Bucovina Suceava, formație pe care au eliminat-o din Cupa României în 2012.
.   

Ultimele Stiri
abonare newsletter