Sport

România va întâlni Germania în preliminariile CE de tineret

<p><strong><img src="documente/stories/2013/01_ianuarie/31/ce 2015 draw.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Echipa naţională de tineret a României va întâlni, în grupa a 6-a de calificare la Campionatul European 2013-2015, deţinătoarea trofeului din 2009, Germania.</strong>

Pe lângă „panzere“, „tricolorii“ vor mai da piept și cu reprezentativele statelor Muntenegru, Irlanda şi Insulele Feroe. Tragerea la sorţi a grupelor preliminare de calificare la turneul final al Campionatului European Under-21 2013-2015 a avut loc joi, la Nyon, informează site-ul oficial al UEFA.

Selecţionata României a făcut parte din urna B valorică, a doua dintre cele cinci stabilite de către reprezentanţii UEFA.


Vor lua startul în competiţie 52 de echipe naţionale de tineret, care au fost împărţite în 10 grupe, opt de câte cinci echipe şi două de câte şase. Câştigătoarele grupelor si cele mai bune patru echipe de pe locul doi vor disputa în toamna anului 2014 jocuri de baraj. Cele şapte învingătoare ale play-off-urilor vor participa la turneul final, alături de ţara gazdă, Cehia.

Jocurile se vor disputa în datele FIFA rezervate echipelor naţionale, putând începe chiar cu prima dată din acest an rezervată de forul mondial pentru jocuri oficiale, respectiv, 22 martie 2013.

Ultimele Stiri
abonare newsletter