Sport

„U“ Mobitelco vrea a șasea victorie!

<p><strong><img src="documente/stories/2013/01_ianuarie/30/08 csu baschet.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />„U“ Mobitelco va juca sâmbătă la Brazi derby-ul cu campioana CSU Asesoft Ploiești. Clujenii au plecat miercuri la București, unde vor pregăti partida.</strong>

Elevii lui Niksa Bavcevic vor avea un meci greu, dar își doresc să bifeze cea de a șasea victorie consecutivă.

„U“ Mobitelco nu a mai pierdut un meci din etapa a 14-a, când au fost depășiți de liderul CSM Oradea chiar acasă, cu 82-84. De atunci, clujenii au depășit pe rând formațiile: BCMU Pitești 77-72, Dinamo 79-58, CSU Sibiu 89-76, BC Miercurea Ciuc 87-56 și BC Timișoara 95-84.  
Antrenorul Niksa Bavcevic a ales să ducă echipa la București cu câteva zile înainte de meci, pentru a se putea pregăti mai aproape de locul meciului. Baschetbaliștii clujeni nu s-au putut pregăti în această săptămână la Sala Sporturilor „Horia Demian“ deoarece aceasta a fost amenajată pentru meciul de tenis dintre România și Danemarca, din cadrul Cupei Davis. „Mergem de astăzi la București pentru a ne putea pregăti, și de acolo la Brazi, pentru meci. Obiectivul nostru este să ne menținem parcusul avut în aceste ultime meciuri, iar, cu siguranță, obiectivul celorlalte echipe este să rupă acest șir de victorii“, a spus croatul de pe banca formației „U“ Mobitelco.
Tehnicianul clujenilor apreciază că jocul elevilor săi a crescut comparativ cu începutul sezonului, dar spune că favorită la titlu rămâne tot campioana CSU Asesoft Ploiești.
„Jucam mai bine decat acum o luna sau doua luni, este sigur, cred ca suntem mai maturi din toate punctele de vedere. Jucam impotriva unei echipe care cred ca este favorita si in acest an la titlu. Echipa din Ploiești are o combinație de trei pivoți, Stănescu-Burlacu-Tică, care nu se pot compara cu ai altor echipe. Sunt mult mai puternici sub pano decât noi. E un derby tradițional, știm ce ar înseamna o victorie pe terenul lor“, a mai spus Bavcevic.

Jucători indisponibili

Din păcate, echipa clujeană se confruntă și cu probleme medicale. „Am avut o săptămână dificilă până acum, Baciu nu s-a antrenat din cauza unei viroze, nu știm dacă Nakic va face deplasarea pentru că este bolnav și el. Steve Ross a ratat până acum trei antrenamente din cauza suprafeței pe care ne antrenam“, a informat Niksa Bavcevic.
Meciul dintre CSU Asesoft Ploiești și „U“ Mobitelco BT se va disputa sâmbătă, 2 februari, de la ora 20.15 la Sala Sporturilor din localitatea Brazi și va fi transmis în difert de DigiSport 3.

Ultimele Stiri
abonare newsletter