Sport

CFR joacă cu FC Luzern

<p><strong><img src="documente/stories/2013/01_ianuarie/22/23 cfr luzern.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px;" />Campionii României vor juca miercuri cel de al doilea amical din cadrul stagiului de pregătire din Spania, împotriva elvețienilor de la FC Luzern. </strong>


Adversara de mâine a „ferovirilor“, FC Luzern, se află pe locul 7 în Super Liga Elveției. Campionatul din „Țara Cantoanelor“ se va relua în 9 februarie, în timp ce Liga 1 va începe abia în primele zile ale lunii martie.
CFR a câștigat primul amical din acest an, 1-0 cu Ferencvaros Budapesta, jucat sâmbătă la Marbella. Paulo Sergio a folosit două echipe diferite, schimbând garnitura la pauză. Golul victoriei clujene a fost marcat de Cadu, care a transformat un penalty acordat în urma unui fault asupra lui Maah. Acesta din urmă este cel mai nou jucător venit la CFR și a debutat în meciul împotriva formației din capitala Ungariei.
Partida dintre CFR și FC Luzern va avea loc miercuri, de la ora 12 pe stadionul din Marbella. „Feroviarii“ vor mai juca în această săptămână împotriva altei echipe din Elveția, Young Boys Berna. Partida va avea loc vineri.

Ultimele Stiri
abonare newsletter