Sport

Înfrângere la scor pentru baschetbaliște

<p><strong><img src="documente/stories/2013/01_ianuarie/21/baschet fdete.jpg" border="0" align="left" />Echipa de baschet feminin a Universității Cluj a pierdut meciul din deplasare cu CSM Satu Mare cu scorul de 49-95. </strong>


Partida a făcut parte din cadrul etapei a 17-a a Ligii Naționale.
Cornel Săftescu, managerul baschetbalistelor clujene, a declarat că sătmărencele au fost mult mai bune, dar că este muțumit de evoluția Georgiei Jones, nou-venită la Universitatea.  „Am întâlnit o echipă puternică, n-am putut să contracarăm jucătoarele de culoare din lotul adversarelor, dar suntem bucuroși că noua jucătoare Georgia Jones a confirmat și a făcut un joc bun. Păcat ca Flavia Ferenczi s-a accidentat și n-am putut conta pe ea pe toata durata partidei“ a explicat mangerul echipei noastre, Cornel Saftescu.
Cea mai bună jucătoare a Universității în partida de la Satu Mare a fost nou-sosita Georgia Jones, care a înscris 14 puncte, a efectuat 3 recuperări și a dat 3 pase decisive. Kata Meszaros a fost următoarea marcatoare cu 13 puncte, 15 recupărari, apoi Oana Precup cu 8 puncte.
În etapa următoare, Universitatea Cluj va evolua tot în deplasare, sâmbătă, 26 ianuarie, la Brașov, împotriva Olimpiei.

Ultimele Stiri
abonare newsletter