Sport

Cristi Pulhac a plecat de la Dinamo. Vezi unde pleacă

<p><strong>FC Dinamo şi fundaşul Cristian Pulhac au convenit încetarea raporturilor contractuale, se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului, jucătorul urmând să semneze cu gruparea azeră FC Gabala, unde va avea un salariu de 200.000 de euro anual.

Cristian Pulhac a venit la Dinamo de la Sporting Piteşti şi a debutat pe 23 martie 2002, într-un meci câştigat în deplasare, 3-0 cu UMT Timişoara. În 11 ani, Pulhac a câştigat titlul de campion al României (2002, 2007), Cupa României (2005, 2012), Supercupa României (2005, 2012) şi a adunat 166 jocuri / 2 goluri ( în Liga I), 33 jocuri / 2 goluri ( în cupele europene) şi a adunat trei selecţii la echipa naţională.


Fundaşul care a mai evoluat, sub formă de transfer temporar, la Poiana Câmpina, Sportul Studenţesc şi Hercules Alicante (Spania), şi-a exprimat dorinţa de a-şi continua cariera în străinatate: "Mi-am dorit o altă provocare în acest moment al carierei şi vreau să mulţumesc clubului pentru înţelegere. Dinamo m-a format ca jucător, ca om şi va ramâne pentru totdeauna în inima mea. În «Ştefan cel Mare» am învăţat ce înseamnă performanţa, am câştigat trofee, am jucat în cupele europene, în echipa naţională. Nu voi uita niciodata momentele de glorie alături de suporteri. Sunt fanul «câinilor» şi sper ca echipa să termine cât mai sus în clasament".

Conform presei din Azerbaidjan, Pulhac urmează să semneze un contract valabil pe doi ani cu gruparea FC Gabala, unde ar urma să primească un salariu anual de 200.000 de euro şi prime în valoare de 100.000 de euro.


 

abonare newsletter