Sport

„U“ Mobitelco vrea a patra victorie

<p><strong><img src="documente/stories/2013/01_ianuarie/20/21 ciuc u mobi.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px;" />„U“ Mobitelco va juca în această seară în deplasare cu BC PH Miercurea Ciuc. După victoria din meciul cu CSU Sibiu, clujenii vor să se impună și în Harghita. </strong>


Elevii lui Niksa Bavcevic doresc să obțină cea de a patra victorie consecutivă în Divizia A, în fața celor de la BC Miercurea Ciuc.

„U“ Mobitelco nu a mai piedut în campionat de la meciul cu CSM Oradea, de pe teren propriu din etapa a 14-a. De atunci, clujenii au avut doar victorii în campionat și au reușit să-și ia revanșa în fața bihorenilor, eliminându-i din Cupa României. „Alb-negri“ au învins formațiile BCU Pitești (77-72, deplasare), Dinamo București (79-58, deplasare) și CSU Sibiu (89-77, acasă).
Niksa Bavcevic, tehnicianul de la „U“ Mobitelco, a declarat înainte de deplasarea spre Miercurea Ciuc că echipa sa e favorită pe hârtie în acest meci, însă elevii săi trebuie să confirme pe teren. „Este o bună oportunitate să obținem a patra victorie consecutivă în campionat. Tratăm foarte serios acest meci cu Miecurea Ciuc, am urmărit ultimele partide ale lor. Știm că pe hârtie suntem favoriți, însă trebuie să demonstrăm acest lucru și pe teren. Suntem pregătiți pentru meci, este foarte important să câștigăm, să ne impunem jocul, pentru că  este un campionat foarte echilibrat și de acum până la sfârșitul campionatului fiecare meci conteaza“, a spus croatul de pe banca lui „U“ Mobitelco.

Silvășan cere seriozitate

Mihai Silvășan, căpitanul celor de la „U“ Mobitelco și al echipei naționale, a îndemnat și el la seriozitate în meciul cu formația din Harghita. „Trebuie să tratăm foarte serios acest meci, pentru că nu vrem să avem surprize, am văzut ce rezultat a fost etapa trecută la meciul Constanța – Mediaș. Este un meci greu, pe care doar noi îl putem face și mai greu, dacă nu ne concentrăm din minutul 1 până în minutul 40“, a spus căpitanul formației clujene.
Partida dintre BC HP Miercurea Ciuc și „U“ Mobitelco Cluj se va disputa în această seară, de la ora 20, la Sala Sporturilor din reședința județului Harghita. Partida va fi transmisă în direct de DigiSport 2.

Au site doar în ungurește

Cei de la BC Miercurea Ciuc nu sunt interesați să aibă suporteri de naționalitate română. Site-ul oficial al clubului harghitean poate fi citit doar în ungurește, neavând variantă în limba română sau engleză. Mai mult decât atât, harghitenii traduc până și numele celorlalte echipe în ungurește, de exemplu „U“ Mobitelco apare ca „Kolozsvári U-Mobitelco BT“, CSM Oradea ca „Nagyváradi Városi SK“, iar CSS Giurgiu ca „Gyurgyevói ISK“.

Ultimele Stiri
abonare newsletter