Sport

„U“ Mobitelco a câștigat derby-ul Transilvaniei

<p><strong><img src="documente/stories/2013/01_ianuarie/12/u mobi sibiu.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px;" />Baschetbaliștii clujeni s-au impus în fața rivalilor de la CSU Atlassib Sibiu, cu 89-76, într-un meci din cadrul etapei a 17-a a Diviziei A. </strong>

Elevii lui Niksa Bavcevic au câștigat un meci important și au urcat pe locul 5, în timp ce sibienii au căzut pe locul 10, în afara play-off-ului.

„U“ Mobitelco a avut un start fulminant în meciul disputat sâmbătă seara la Sala Sporturilor „Horia Demian“. Foștii campioni și-au „înghesuit“ adversarii în primul sfert, pe care l-au câștigat la o diferență clară, 36-13. Sibienii au replicat puternic în sfertul doi, pe care au reușit să-l câștige cu 27-16. Bavcevic a organizat mult mai bine apărarea în cea de a doua repriză, iar oaspeții nu au mai reușit să se aproprie pe tabela de marcaj. Sfertul trei s-a încheiat la egalitatea, 15-15, iar ultimul a fost câștigat de gazde cu 22-21.
Niksa Bavcevic a declarat la finalul partidei că elevii săi au făcut un meci foarte bun, având procentaje excepționale la mai multe capitole. „Cred că am facut un meci foarte bun. Am văzut că și publicul a perceput la fel, am văzut oameni foarte satisfăcuți la finalul meciului. Cred că avem două recorduri, în primul rând eficiența noastră a avut un indice de 119, un prag greu de realizat, iar apoi am avut 28 de pase decisive. Așadar am jucat în echipa, am avut de asemenea 40 de recuperări! A fost o victorie a jocului de echipă, am jucat excelent“, a declarat antrenorul de la „U“ Mobitelco.
În etapa a 18-a, „U“ Mobitelco va juca în deplasare la BC Miercurea Ciuc. Partida se va disputa luni, 21 ianuarie.

Ultimele Stiri
abonare newsletter