Sport

Alegerile pentru preşedinţia FRT s-au amânat

<p><strong>Alegerile pentru preşedinţia Federaţiei Române de Tenis s-au amânat pentru 22 februarie, Adunarea Generală a FRT, programată la 17 ianuarie, neîntrunind cvorumul necesar desfăşurării, a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, Ruxandra Dragomir.</strong>

"Adunarea Generală din 17 ianuarie în cadrul căreia urmau să aibă loc alegerile pentru preşedinţie nu a întrunit cvorumul astfel încât, conform statutului, aceasta a fost reprogramată pentru 22 februarie", a spus actualul preşedinte al FRT, Ruxandra Dragomir.

Conform procesului verbal postat, sâmbătă, pe site-ul oficial, din totalul de 233 de membri afiliaţi doar 133 au transmis delegaţiile de participare la Adunarea Generală în termenul stabilit de statut, mai exact cu cinci zile înaine de organizarea AGA. "S-au primit doar 133 de delegaţii, iar pentru desfăşurarea şedinţei era nevoie de două treimi (n.r. - 156). Următoarea Adunare Generală din 22 februarie va avea nevoie de prezenţa a 50 la sută plus 1 (n.r. - 118) din membrii afiliaţi pentru a se putea întruni", a explicat Dragomir.


Procesul depunerii candidaturilor pentru funcţiile de preşedinte şi vicepreşedinte se va relua. "Având în vedere că Adunarea Generală s-a amânat, propunerile candidaţilor pentru funcţiile de preşedinte şi vicepreşedinte vor trebui retransmise. Termenul limită este la fel ca şi precedentul, 15 zile înaintea organizării Adunării Generale", a adăugat Ruxandra Dragomir.

Ultimele Stiri
abonare newsletter