Sport

Bucătarul Jamie Oliver va găti 5 ANI pentru suporterii celor de la Manchester City

<p><strong>Vedeta de televiziune britanică, Jamie Oliver, un foarte popular bucătar la nivel mondial, a semnat un contract pe cinci ani cu Manchester City în urma căruia va livra, în zilele de meci, mâncarea pentru suporterii care vor veni pe Stadionul Etihad.

Contractul va intra în vigoare de la începutul sezonului viitor, informează Daily Mail.


Directorul comercial al campioanei Angliei, Tom Glick, a declarat că în urma acestui contract, fanii care vor veni la stadion vor avea parte de o experienţă la cel mai înalt nivel. "Este ambiţia noastră să creăm o experienţă de clasă mondială pentru toţi cei care vizitează Stadionul Etihad. Vom face tot ce e posibil pentru a atinge acest ţel", a adăugat Glick.

Compania bucătarului în vârstă de 37 de ani, "Jamie Oliver's Fabulous Feasts", va livra mâncare pentru toate zonele din stadion şi dimprejurul acestuia.


Directorul general al "Jamie Oliver's Fabulous Feasts", Nigel Harris, a adăugat: "Fabulous Feasts a demonstrat în ultimii doi ani că poate livra mâncare de înalt nivel la scară mare. Pasiunea noastră de a livra mâncare gustoasă publicului ne face să fim foarte încântaţi că vom lucra cu Manchester City şi să oferim, ceea ce noi considerăm a fi, cel mai bun catering pe stadion din Premier League. Am negociat timp de mai multe luni cu Manchester City, iar acum avem o echipă dedicată care să se asigure că ospitalitatea pe Etihad Stadium este cu adevărat specială."

Deoarece parteneriatul intră în vigoare abia la începutul sezonului 2013/2014, fanii "cetăţenilor" vor trebui să se mulţumească până la finalul acestei ediţii de campionat cu produsele de patiserie şi plăcinte.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter