Sport

Amical în premieră pentru "tricolori". România - Australia, în 6 februarie, la Marbella

<p><strong>Echipa naţională a României va întâlni, în data de 6 februarie, de la ora 21.00, pe Estadio Municipal din Marbella (Spania), reprezentativa Australiei, într-un meci amical.

Aceasta va fi prima partidă a României contra naţionalei Australiei (locul 36 în clasamentul FIFA, trei poziţii sub naţionala României), informează frf.ro.


Confruntarea este ultima pentru tricolorii antrenaţi de Victor Piţurcă înaintea jocurilor cu Ungaria (22 martie, pe stadionul Puskas Ferenc din Budapesta) şi Olanda (26 martie, pe Amsterdam ArenA), respectiv pentru "canguri" înaintea meciului cu Oman (26 martie, la Sydney), toate în cadrul preliminariilor Cupei Mondiale din 2014.

Cu patru zile mai devreme, în 2 februarie, de la ora 21.45, România va întâlni, la Malaga, Polonia, ambele echipe urmând să alinieze exclusiv jucători din campionatele ţărilor respective.


Delegaţia României se va deplasa în cantonamentul de la Gran Hotel Elba&Thalasso Spa din Estepona (Spania) în ziua de 27 ianuarie, urmând să revină în ţară în 7 februarie.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter