Sport

Petrolul și a retras plângerea împotriva lui Mureșan

<p><strong><img src="documente/stories/2013/01_ianuarie/10/11 petrolul muresan.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Petrolul Ploieşti şi-a retras memoriul pe care îl depusese la Comisia de Disciplină a FRF împotriva preşedintelui clubului CFR Cluj, Iuliu Mureşan.</strong>



Oficialul campioanei declarase că formaţiei prahovene i s-a creat un culoar favorabil pentru finala Cupei României, după care însă și -a cerut scuze. Declarația cu pricina a fost făcută după tragerea la sorția a meciurilor din Cupă.
Potrivit site-ului oficial al formaţiei prahovene, la termenul din 9 ianuarie, partea clujeană a anexat la dosar un material de presă, conform căruia Iuliu Mureşan îşi retractează afirmaţiile făcute iniţial.
„Prezent la şedinţa din data de 9 ianuarie, consilierul juridic al FC Petrolul Ploieşti, Bogdan Filcea, a informat conducerea clubului despre ultimele modificări apărute la dosar. Luând act de acestea, oficialii formaţiei ploieştene au decis ca, în perioada următoare, să înainteze o cerere privind renunţarea la plângerea făcută, cazul urmând, astfel, să fie închis“, se arată în comunicatul clubului Petrolul.

abonare newsletter