Sport

“U” Mobitelco a învins pe Dinamo

<p><strong>Baschetbaliştii clujeni s-au impus miercuri seara în meciul din deplasare cu Dinamo Bucureşti, cu scorul de 79-58. </strong>


Elevii lui Niksa Bavcevici au dominat în permanenţă partida de la Bucureşti. După un prim sfert infernal, în care s-au impus cu 31-13, clujenii au mai „redus motoarele” şi le-au permis gazdelor să se impună cu 8-6 în sfertul second. “Alb-negrii” au condus ostilităţile şi după pauză, scorul ultimelor două sferturi fiind 26-20 şi 16-17, iar scorul partidei 79-58.

Niksa Bavcevic, croatul de pe banca formaţiei “U” Mobitelco BT, a declarat după meci că se aştepta ca elevii săi să câştige această partidă. “A fost o victorie aşteptată. Unii dintre jucători nu au fost la cel mai înalt nivel faţă de meciul trecut, mă refer la Ross şi Wright, care au avut mici accidentări înainte de această partidă. Am încercat să le dau o şansă şi jucătorilor tineri, unii dintre ei au folosit această şansă foarte bine, mă refer la Mario Lazăr, alţii mai puţin bine. Ne pregătim pentru meciul cu Sibiu, care este cel mai important în mintea noastră acum”, a spus Bavcevic.

În etapa următoare, “U” Mobitelco va juca acasă cu CSU Atlassib Sibiu. Meciul se va disputa sâmbătă, 12 ianuarie, de la ora 20 la Sala Sporturilor “Horia Demian”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter