Sport

„U“ Mobitelco primește vizita Craiovei

<p><strong><img src="documente/stories/2012/12_decembrie/12/13 u mobi craiova.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Baschetbaliștii clujeni au câștigat în deplasare cu Energia Rovinari, în ultima etapă a Diviziei A, iar acum își doresc și o victorie în fața propriilor suporteri. </strong></p>


„U“ Mobitelco BT Cluj va primi joi vizita formației SCM Craiova, într-un meci din cadrul etape a 13-a a Diviziei A.
Niksa Bavcevic (foto dreapta), antrenorul baschetbaliștilor clujeni, a declarat înainte de meciul de azi cu SCM Craiova că elevii săi evoluează mai bine în meciurile din deplasare decât în cele de pe teren propriu. „În acest moment noi jucăm mult mai bine în deplasare decât acasă. Este mai ușor de jucat în deplasare pentru că acasă nu ai voie să pierzi, iar presiunea este mai mare. Vom avea un meci foarte dificil mâine, sper ca fanii să vină la sală pentru a ne încuraja, avem nevoie de ei. Sunt dezamăgit de faptul că încă nu am arătat ce putem juca pe teren propriu, iar suporterii noștri merita mai mult“, a declarat ieri croatul de pe banca formației „U“ Mobitelco.
Bavcevic este precaut înainte partidei cu formația olteană, pe care o apreciază pentru evoluțiile din acest sezon. „Din câte am văzut, la Craiova este o sală nouă și din experiența mea pot să spun că dacă ai o sală nouă, ai alte ambiții, lumea vine la meciuri, este un alt entuziasm. Craiova are jucători buni, experimentati precum Seals, care a jucat la Cluj, Rade Dzambic sau Miskovic. Au pierdut meciul trecut  cu CSU Ploiești, iar acum vin la Cluj pentru a câștiga“, a spus Bavcevic referitor la adversarul clujenilor din această seară, SCM Craiova.

Situație echilibrată în clasament

Partida dintre „U“ Mobitelco și SCM se va juca joi, 13 decembrie de la ora 19.30, la Sala Sporturilor „Horia Demian“ și va fi transmisă în direct de Digisport. Înaintea meciului din această seară, cele două echipe se află pe locurile patru și cinci în clasamentul Diviziei A, cu câte 20  de puncte, clujenii fiind avantajați de coșaveraj. „Cred că va fi un meci dificil, întâlnim o echipă bună, au același număr de puncte ca și noi, trebuie să învingem dacă vrem să ajunge în fruntea clasamentului. Nu am mai văzut până acum un campionat atât de echilibrat, sunt multe echipe care se bat pentru un loc în play-off sau pentru câștigarea campionatului“, a spus și Reinar Hallik (foto stânga), jucător la „U“ Mobitelco BT.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter