Sport

Campionatul se joacă, Cupa se amână!

<p><strong><img src="documente/stories/2012/12_decembrie/10/cupa romaniei.jpg" border="0" style="float: right; margin-top: 2px; margin-bottom: 2px;" />Membrii Comitetului Executiv al FRF nu au votat, luni, amânarea meciurilor din etapa a 20-a a Ligii deoarece această solicitare nu a putut fi introdusă pe ordinea de zi. </strong>



„Nu s-a amânat ultima etapă din retur, pentru că preşedintele Ligii nu a putut să ridice această problemă pe ordinea de zi, întrucât doar două echipe din Liga I, Oţelul şi CFR Cluj, au solicitat în scris acest lucru. În cazul în care membrii afiliaţi ai Ligii vor cădea la un acord în acest sens, decizia poate fi luată şi de Comitetul de Urgenţă, dar numai în cazul în care există o majoritate", a spus Dumitru Costin, membru în Comitetul Executiv al FRF.
Meciurile din semifinalele Cupei României însă, CFR – Astra și Oțelul – Petrolul, au fost amânate pentru primăvara anului 2013. Manşa tur se va juca pe 17 aprile, atunci când ar fi fost programat returul, iar manşa retur se va juca pe 22 mai .

Ultimele Stiri
abonare newsletter