Sport

„U“ Cluj îşi mută meciurile la Mediaş

<p>Universitatea Cluj ar putea juca ultimele meciuri de pe teren propriu din actualul sezon al Ligii 1 pe stadionul formaţiei Gaz Metan Mediaş. Oficiialii „şepcilor roşii“ sunt nemulţumiţi de starea proastă a gazonului de pe stadionul Cetate din Alba Iulia, unde evoluează în prezent „studenţii“.</p>

Patronul Florian Walter a pus pe seama suprafeţei de joc semi-eşecul cu FC Braşov, 1-1 în prima etapă a returului, spunând că starea terenului a influenţat rezultatul. „Dacă se juca pe un teren normal cu Braşovul, altul era rezultatul. Dar cum să joci fotbal în noroi?“, a spus Walter. Finanţatorul „studenţilor“ a mai afirmat că este îngrijorat şi de faptul noul stadion din Cluj nu va fi terminat în timp util, iar echipa sa ar putea să evolueze în altă localitate şi în sezonul următor.

Universitatea a jucat 10 meciuri pe stadionul Cetate, în care a înregistrat trei victorii, cinci egaluri şi două înfrângeri. Stadionul din Mediaş ar putea fi cel de al cincelea din istorie pe care clubul universitar îşi dispută meciurile considerate “pe teren propriu”, celelalte patru fiind „Ion Moina“ şi Clujana din Cluj-Napoca, stadionul Municipal din Sibiu şi stadionul Cetate din Alba Iulia.

abonare newsletter