Sport

CFR a câștigat și în fața Ceahlăului

<p><strong><img src="documente/stories/2012/12_decembrie/09/img_5348.jpg" border="0" align="left" />Campioana României a câștigat ultimul meci jucat în 2012 pe teren propriu, 3-2 cu Ceahlăul Piatra Neamț. </strong></p>


„Feroviarii“ și-au luat adio de la suporteri cu o victorie în fața Ceahlăului. Pentru campioni au înscris Rui Pedro, Deac și Kapetanos.


Pentru CFR au marcat Rui Pedro '20, Deac '55 (penalti) şi Kapetanos '85 (foto), iar pentru Ceahlăul au înscris Golubovici '38 şi Achim '90+1.
Rui Pedro a înscris din nou pentru CFR, demonstrând încă o dată că este în formă foparte bună. Portughezul a primit o pasă de la Deac și a șutat puternic de la 16 m, fără șansă pentru Miron. Golubevici a egalat pentru nemțeni în minutul 38, șutând din întoarcere, după o pasă a lui Barna.
După pauză, Rui Pedro a avut un contact în careu cu un jucător al Ceahlăului, iar arbitrul Adrian Comănescu a arătat punctul cu var. Lovitura de pedeapsă a fost transformată în gol de Ciprian Deac, iar clujenii au revenit în avantaj. Pantelis Kapetanos a liniștit fanii „feroviarilor“ în minutul 85, când a înscris cu un șut puternic din interiorul careului. Deși s-au văzut conduși cu două goluri, nemțenii nu au cedat și au reușit să reducă din handicap în prelungiri, prin Achim. Oaspeții nu au mai reușit apoi însă să se aproprie periculos de poarta lui Felgueiras, iar CFR s-a impus în final cu 3-2.
În urma acestui rezultat, campioana României a acumulat 32 de puncte și a urcat pe locul 5 în clasamentul Ligii 1. Ceahlăul a rămas pe locul 14, cu 19 p.

Caseta tehnică

CFR Cluj: Felgueiras - Aguirregaray, Maftei, Piccolo, Sepsi - Vass, Celestino (Mureşan '62) - Hora (Camora '46), Rui Pedro (Bjelanovici '90), Deac - Kapetanos.
Ceahlăul Piatra Neamţ: B. Miron - Rusu, Ichim, Hamed Mohamed, Barna - Monroy (Onciu '50), Achim - Stana, Golubovici, M. Constantinescu (Bădescu '74) - Lukanovici.
Cartonaşe galbene: Deac '41 / Monroy '17.
Meciul a fost arbitrat de Adrian Comănescu, ajutat de Adrian Ghinguleac şi Bogdan Gheorghe, în timp ce Cătălin Buşi a fost rezervă. Observatori au fost Constantin Stefan şi Romeo Pascu.

 

abonare newsletter