Sport

Paszkany, supărat că „feroviarii“ nu au primit arbitri străini

<p><strong><img src="documente/stories/03_martie/08_ziua/arpad-paszkany.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px;" /><span style="font-size: small;">Paszkany spune că echipa CFR Cluj a fost discriminată când s-a stabilit ca un român să arbitreze meciul cu Dinamo. </span></strong></p>

Patronul echipei de fotbal CFR Cluj a luat foc când a auzit că Sebastian Colțescu va conduce meciul din sferturile de finală ale Cupei României cu Dinamo.


CFR Cluj - Dinamo, derby-ul sferturilor de finală din Cupa României la fotbal, programat miercuri seară, de la ora 20.30, a fost „inflamat” de numele arbitrului delegat la acest derby: românul Sebastian Colțescu.

Arpad Paszkany, patronul „feroviarilor”, spune că se cosideră discriminat de această delegare. „Am cerut arbitri străini încă de când s-au tras sferturile Cupei, ţin să precizez asta. Noi nu am avut niciodată o brigadă din afară la meciurile de pe teren propriu, de aceea am cerut acum, pentru meciul cu Dinamo. Nu înţeleg maniera discriminatorie în care am fost trataţi, mai ales că există echipe care au cerut de multiple ori acest lucru şi le-a fost aprobat. Am fost echipa cea mai dezavantajată în acest sezon“, a răbufnit Paszkany, la Digi Sport.


„Dacă se va întâmpla ce s-a întâmplat în meciul Dinamo-Oţelul, atunci nu vom scoate echipa din teren, dar jucătorii vor sta degeaba pe teren. Vom spune bancuri, vom povesti, iar ei vor putea să marcheze câte goluri vor. Cineva de la FRF a pus o vorbă bună la UEFA să ne suspende o parte din stadion, după o observaţie a lui Iuliu Mureşan. Se râde în nasul tuturor. Nu cred că vom fi sancţionaţi pentru comportament nesportiv, nu avem de ce. Să ne prefacem că suntem actori în comedia altora“, a continuat Arpad Paszkany. Finațatorul echipei din Gruia face referire la meciul Dinamo – Oțelul, din etapa 17-a a Ligii 1. „Câinii roșii“ au câștigat partida împotriva fostei campioane prin două goluri înscrise din lovitură de la 11 m, acordate de centralul Lucian Rușandu.

Meciul dintre CFR Cluj și Dinamo București se va disputa miercuri seara, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu“ și va conta pentru sferturile de finală ale Cupei României. Cele două echipe s-au mai întâlnit de trei ori în 2012. „Feroviarii“ au câștigat cele două partide din Liga 1, în returul sezonului 2011-12 și în turul sezonului 2012-13, ambele în deplasare, iar bucureștenii s-au impus în Super Cupa României, după lovituri de departajare.

Ultimele Stiri
abonare newsletter