Sport

CFR atacă „primăvara“ Ligii Campionilor!

<p><strong><img src="documente/stories/2012/11_noiembrie/20/08-20-cfr-braga-mod.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />CFR Cluj va juca în acestă seară cu SC Braga, un meci din etapa a 5-a a Ligii Campionilor.</strong>

„Feroviarii“ au nevoie de o victorie pentru a-și asigura prezența în „primăvara europeană“.

Se pare că schimbarea antrenorului nu a fost o mutare exterem de inspirată făcută de oficialii campioanei. După plecarea lui Ioan Andone, CFR a mers câteva etape bine în campionat reușind să urce în clasament, însă a fost depășită acasă de Galatasaray, în Liga Campionilor, și a pierdut prim-planul în lupta pentru calificarea în optimi. În această seară, clujenii vor da piept cu SC Braga, echipă pe care au învins-o în deplasare cu 2-0. Lusitanii au dovedit că sunt o echipă periculoasă prin faptul că au înscris patru goluri în poarte celor de la Manchester United, astfel că „feroviarii“ trebuie să fie în primul rând foarte atenți în defensivă.


Clasamentul grupei H este foarte strâns cu două etape înainte de încheierea fazei grupelor. Manchester Utd s-a desprins în câștigătoarea grupei, având punctaj maxim, dar celelalte trei formații sunt despărțite de un singur punct. Galatasaray și CFR au câte patru puncte, turcii având avantajul rezultatelor directe, iar Braga are trei puncte, însă a scăpat de meciurile cu Man Utd.

Meciul dintre CFR Cluj și SC Braga se va disputa în această seară de la ora 21.45 pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu“ și va fi transmis în direct de DigiSport 1 și DolceSport. Meteorologii preconizează ca la ora meciului temperatura va fi de 0°, fără șanse de precipitații.


Mureșan: „Sper să câștigăm, să ne ajute și ceața“

Iuliu Mureșan, președintele grupării din Gruia, a declarat luni că speră ca „feroviarii“ să câștige meciul cu Braga și să se califice în optimile. „Dacă mâine câștigăm vom lua o opțiune foarte serioasă de calificare în primăvara Ligii Campionilor. Cum ploaia ne-a ajutat la Istanbul, sper să ne ajuta și ceața de la Cluj, dar în primul rând trebuie să joace echipa noastră, fotbaliștii să aibă mai multă determinare, sper să reușim să câștigăm. Partida cu Braga este foarte importantă, aproape pentru totul sau nimic. Sper să reușim să tranșăm și această partidă în favoarea noastră“, a spus oficialul campioanei.


Președintele clujenilor a mai precizat că fotbaliștii campioanei nu vor căpăta primă de victorie în cazul unui succes în această seară, ci vor căpăta primă de obiectiv dacă se vor califica în optimi.

Ultimele Stiri
abonare newsletter