Sport

Universitatea joacă în deplasare la Petrolul

<p><strong><img src="documente/stories/2012/11_noiembrie/16/u cluj petrolul.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />În acestă seară se va disputa partida dintre cele două echipe anchetate zilele trecute de DIICOT, Petrolul și Universitatea Cluj. </strong>



Marius Șumudică a renunțat ieri la conducerea tehnică a Universității Cluj, datorită instabilității financiare a clubului și a faptului că Florian Walter este implicat atât în conducerea „șepcilor roșii“, cât și la Petrolul Ploiești.
Situația Universității nu este una prea roză înaintea confruntării cu „găzarii“. Clubul nu are investitor și este înglodat în datorii, riscând chiar neprogramarea în campionat dacă această situația va continua.
Înaintea partidei din această seară, „U“ Cluj are doar 15 puncte, aflându-se doar pe locul 14, ultimul care asigură rămânerea în Liga 1. Petrolul este pe locul 6, cu 24 p, în luptă pentru calificarea în cupele europene. Lotul prahovenilor este format în mare parte de fotbaliști care în sezonul trecut erau legitimați la Universitatea, dar au fost duși la Petrolul de Florian Walter.
Partida dintre FC Petrolul Ploieşti şi Universitatea Cluj se va disputa în seară, de la ora 21.30, pe stadionul „Ilie Oană“ și va fi transmisă în direct de DigiSport 1.

abonare newsletter