Sport

Mister total în ceea ce priveşte preluarea Universităţii Cluj. Boc nu dezvăluie nimic

<p><strong><img src="documente/stories/04_aprilie/27_ziua/09-u-poli-mod.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, nu a oferit niciun detaliu despre întâlnirea pe care a avut-o marţi cu Călin Bultoc, unul dintre investitorii care ar dori să cumpere clubul Universitatea Cluj. Primarul şi-a motivat decizia precizând că este o chestiune de onoare şi respect.</strong></p>

 

M-am întâlnit cu toţi cei interesaţi de cumpărarea clubului Universitatea şi am convenit ca declaraţiile se vor face când se finalizează tranzacţia să nu periclităm nimic. Nu dau detalii despre conţinutul discuţiilor. Detaliile sunt la îndemâna celor care au pâinea şi cuţitul, adică acţionarii şi cumpărătorii. E o chestiune de onoare şi respect”, a declarat primarul Emil Boc.


Emil Boc s-a întâlnit marţi cu Călin Bultoc, unul dintre proprietarii firmei ”Meridian Auto”, care este interesat de cumpărarea clubului Universitatea Cluj. Contractul de cumpărare a Universităţii Cluj nu a fost semnat încă.

Ultimele Stiri
abonare newsletter