Sport

Contra: „Ştiu că am greşit şi cred că voi primi pedeapsa minimă”

<p /><img src="documente/stories/2012/11_noiembrie/13/08-cosmin-contra.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px;" /><strong>Antrenorul formaţiei Petrolul Ploieşti, Cosmin Contra (foto), a declarat,ieri, după ce a fost audiat de membrii Comisia de Disciplină a LPF, că a cerut pedeapsa minimă, deoarece se află la prima abatere şi a subliniat că regretă că a criticat arbitrajul. </strong>

„Îmi pare rău pentru ieşirea mea. Nu vreau să am imaginea asta. Am cerut scuze arbitrului şi celor care au fost acolo, sper să nu apar prea des aici. Va fi ultima mea ieşire, pentru că nu e treaba mea să critic arbitrajele. Comisia îşi face treaba şi dacă greşim trebuie să plătim. Eu am cerut pedeapsa minimă, pentru că sunt la prima abatere. Ştiu că am greşit şi cred că voi primi pedeapsa minimă”, a declarat Contra.

El a precizat că nu este interesat de deciziile din Dosarul Transferurilor, deoarece nu are „nimic de-a face” cu acesta. „Nu ştiu cât s-a înregistrat din transferul meu la Alaves, întrebaţi-i pe cei de acolo. Eu mi-am luat contractul meu şi restul nu m-a interesat”, a spus Cosmin Contra.


În minutul 78 al meciului cu Astra, scor 1-1, tehnicianul Petrolului, Cosmin Contra, a fost trimis în tribună pentru proteste, de arbitrul Ovidiu Haţegan, la scurt timp după ce un gol al lui Bokila a fost anulat pentru fault în atac.

Ultimele Stiri
abonare newsletter