Sport

CFR a învins la Chiajna

<p /><strong><img src="documente/stories/2012/11_noiembrie/12/08 cfr_concordia.jpg" border="0" align="right" />Campioana României, CFR Cluj, a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-0), echipa Concordia Chiajna, într-un meci contând pentru etapa a 15-a a Ligii 1.</strong>



Pentru CFR Cluj au marcat Rui Pedro (minutul 33) şi Sogou (min.57), în timp ce pentru Concordia a înscris Pană (min. 56).

0-1: Belu a greşit preluarea, mingea a ajuns la Rui Pedro, care a înscris de la 11 metri
1-1: Pană a egalat cu un şut din lovitură liberă de la 25 de metri
1-2: Sougou a primit o pasă cu pieptul de la Kapetanos şi a înscris din cădere pe lângă Cobrea. Iniţial, arbitrul Marcel Bîrsan a dictat lovitură de la 11 metri pentru CFR, însă după ce a văzut că mingea a intrat în poartă, a validat golul.

Caseta tehnică


Concordia Chiajna: Cobrea - Belu (Creţu '66), Fl. Ilie (Purece '58), Ghionea, Bambara - Leca, Ispir - Popovici, S. Pană, Serediuc - Wellington (Zuluf '79).
CFR Cluj: Felgueiras - Ivo Pinto, Cadu, Piccolo, I. Rada - G. Mureşan (Aguirregaray '46), L. Alberto - Sougou, Rui Pedro (Hora '83), Bastos - Kapetanos (Godemeche '72).
Cartonaşe galbene: Ghionea '79 / Mureşan '35, Sougou '36, Piccolo '74, Luis Alberto '90+2
Meciul a fost arbitrat de Marcel Bîrsan, ajutat de Sebastian Gheorghe şi Sebastian Slabu, în timp ce Teodor Crăciunescu a fost rezervă.
Obsservatori au fost Aron Huzu şi Nicolae Dobrescu, în timp ce Ion Neagu a fost supervizor.
La meci au asistat aproximativ 1500 de spectatori.

"Suntem profesonişti şi ar trebui să fim motivaţi în fiecare zi pentru că asta este munca noastră. Jucătorii au fost foarte fericiţi pentru această victorie şi asta arată respectul pe care l-am purtat Chiajnei.", a spus după meci Paulo Sergio, antrenorul "feroviarilor".

Ultimele Stiri
abonare newsletter