Sport

Handbaliștii au pierdut la Ploiești

<p><strong><img src="documente/stories/2012/11_noiembrie/11/12 ploiesti u trans.jpg" border="0" style="float: right; border: 0px none; margin: 2px 5px;" />„U“ Transilvania Cluj a pierdut meciul din deplasare cu CSM Ploiești. „Studenții“ au cedat cu scorul de 35-28, 15-11 la pauză. </strong></p>

Echipa clujeană este din păcate pe ultimul loc în clasamentul Ligii Naționale, cu doar două puncte câștigate în șapte meciuri. CSM Ploiești, adversară în lupta pentru evitarea retrogradării a obținut în meciul cu formația studenșească a doua victorie în acest sezon și a acumulat patru puncte.  
„U“ Transilvania este pregătită de o lună de Ioan Ani-Senocico, un om din cadrul clubului. Cu el la timonă, „studenții“ au obținut în etapa a șasea prima victorie, în fața formației Energia Pandurii Târgu Jiu. „A venit și prima înfrângere a mea ca antrenor. Din păcate, cuvântul e neputința, pentru că atitudine a fost. Ei au fost mai proaspeți ca noi, au știut să fructifice greșelile noastre, foarte multe neforțate. Diferența de scor este foarte mare, dar am ratat foarte mult. Nu ne-am repliat și nu ne-am achitat de sarcinile de joc. Avem un program greu în continuare, nu doar meciul cu Dinamo este important, vom avea meciuri acasă cu Timișoara și Bacău, ne vom agăța de orice ocazie, pentru că în fiecare meci sunt puncte puse în joc. Trebuie să lucrăm în continuare la pregătirea fizică și la atitudine“, a spus Ioan Ani-Senocico, antrenorul echipei „U“ Transilvania Cluj, conform handbalvolei.ro.
În etapa următoare „U“ Transilvania va juca acasă împotriva formației Știința Dedeman Bacău, în data de 18 noiembrie.

Foto: Silviu Cristea

 

abonare newsletter