Sport

Marius Şumudică a fost numit antrenor la Universitatea

<p /><strong><img src="documente/stories/2012/11_noiembrie/10/sumudica u cluj.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Fostul tehnician al Rapidului a fost prezentat sâmbătă la FC Universitatea şi a declarat că acestă echipă este o provocare pentru el. </strong>


“Este o provocare pentru mine, Universitatea este o echipă cu istorie, o echipă cu identitate, cu suporteri pătimaşi. Să dea Dumnezeu să facem rezultate împreună. În scurta mea carieră de antrenor, 5-6 ani, am fost tot timpul un tip dintr-o bucată şi când nu-mi convine ceva spun, indiferent cine este şi indiferent ce repercursiuni există fiindcă eu sunt un om corect şi întotdeauna mi-a plăcut să spun lucrurilor pe nume. Vreau o relaţie deschisă şi cu suporterii. Nu o să fac lucrurile decât cum cred de cuviinţă, profesionist, ca această echipă să aibă performanţe şi iasă cât mai repede din lupta pentru evitarea retrogradării”, a spus Şumudică. Aceste va fi ajutat de secunzii Bebe Bărbulescu, Bogdan Andone şi de fostul principal Marius Popescu.
Angajamentul noului antrenor este valabil până la finalul sezonului. Şumudică a mai spus că îşi doreşte ca suporterii să revină alături de echipă şi că în iarnă se vor mai face transferuri. “ Am semnat până în vară. De la anul vom vedea ce va fi. Îmi doresc foarte mult ca lumea să revină la stadion, acest stadion merită mult mai mult, suporterii merită mult mai mult şi din punctul meu de vedere acest lucru este important. Dacă aş spune că sunt nemulţumit de lot, jucătorii vor auzi acest lucru, văd ceea ce vorbesc eu şi ar fi o mare prostie. Trebuie să scoatem ce este mai bun până în iarnă. Este nevoie de jucători, dar şi cei care sunt acum pot dovedi că îşi merită locul în echipe. Până în iarnă sperăm să adunăm cât mai multe puncte. După care, împreună cu investitorii trebuie să aducem jucători, este nevoie în momentul de faţă nu numai numeric, cât şi valoric”, a spus noul technician al Universităţii Cluj.
Debutul lui Şumudică pe banca echipei Universitatea Cluj se va produce, luni, de la ora 20.30, când este programat meciul de pe teren propriu cu fosta sa formaţie Rapid din cadrul etapei a XV-a a Ligii. Mariuș Șumudică a mai pregătit de-a lungul carierei de antrenor formațiile Astra, Farul Constanța, Gloria Bistrița, Rapid, FC Brașov și Kavala (Grecia). Marius Şumudică este cel de-al patrulea antrenor al “şepcilor roşii” în acest sezon. Predecesorii lui au fost Claudiu Niculescu, Cristian Dulca şi Marius Popescu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter