Sport

Tyler Morris se retrage din baschet!

<p /><strong><img src="documente/stories/2012/11_noiembrie/07/morris site.jpg" border="0" align="right" />Baschetbalistul american Tyler Morris, de la „U“ Mobitelco BT Cluj. a luat decizia de a se retrage din activitate, datorită complicațiilor apărute în urma unei accidentări la genunchi. </strong>


„În urma complicațiilor apărute la genunchi, am luat decizia de a mă retrage din cariera de jucător profesionist. Această accidentare este nouă, nu are legătură cu cea de anul trecut, nimeni din club și nici eu nu am știut de ea. Cred că numărul de intervenții avute de a lungul timpului la acest genunchi m-a afectat. Trei doctori diferiți mi-au recomandat să renunț la cariera de jucător pentru că dacă voi continua să joc voi avea probleme în viitor. Pentru mine este foarte greu să accept acest lucru“, a spus Morris.
„Tyler este un luptător și nu pot decât să îi mulțuesc pentru aportul pe care l-a avut în câștigarea campionatului și nu numai. Îi urez multă putere și succes în continuare“, a declarat președintele Mircea Cristescu.
Tyler Morris, în vârstă de numai 26 de ani, este cel care a marcat coșul decisiv în ultimul meci al finalei campionatului din 2011, când „U“ Mobitelco a câștigat al patrulea titlu din istorie.

Ultimele Stiri
abonare newsletter