Sport

CFR – Galatasaray, lupta pentru optimile Ligii

<p><strong><img src="documente/stories/7 cfr galata.jpg" border="0" style="float: left; border: 0px none; margin: 2px 5px;" />Campioana României, CFR Cluj, va juca în această seară împotriva turcilor de la Galatasaray Istanbul, în cadrul grupei H a Ligii Campionilor. </strong></p>

„Feroviarii“ încearcă să se califice în premieră în optimile Ligii Campionilor, iar pentru acest lucru au nevoie de două victorii în meciurile de acasă cu Galatasaray și SC Braga.

CFR are un sezon excelent în Liga Campionilor, în ciuda faptului că în campionatul intern nu stă prea bine în clasament. Clujenii au pierdut un singur meci din cele 7 jucate în actuala stagiune europeană, în fața „giganților“ de la Manchester United. „Feroviarii“ par mai aproape ca niciodată de o calificare istorică în primăvara Ligii, însă pentru acest lucru trebuie în primul rând să obțină o victorie în fața Galatei.
Paulo Sergio, noul antrenor al campioanei, este încrezător în șansele elevilor săi de a câștiga în fața Galatei, mai ales că pentru acest meci revin unii dintre jucătorii care au suferit accidentări. CFR Cluj a fost lovită de ghinion în acest început de sezon. Mai mulți jucători au suferit accidentări și au fost indisponibili diferite perioade de timp. „Sougou și Bastos sunt apți de joc din fericire, sunt în formă bună. În acest meci cu Galatasaray este important ca echipa să se adaptaze condiţiilor. Nu sunt adept al unui anumit sistem de joc, mă interesează mai mult dinamica din teren. Nu contează neapărat posesia, contează ca la final de meci să fii câştigător. Când fac strategia unui joc nu mă gândesc la un egal, mereu vreau să câştigăm. Dacă se va termina însă la egalitate partida cu Galatasaray va fi mai rău pentru ei decât pentru noi. Respectăm experienţa jucătorilor de la Galatasaray, e binecunoscută. Sunt jucători abili, se mişcă uşor în teren, dar şi ei primesc goluri, au şi ei puncte slabe“, a spus lusitanul de pe banca echipei din Gruia.
Sergio a mai precizat că nu îl interesează prea mult rezultatul din partida Braga – Manchester United. „În celălalt meci nu mă interesează rezultatul, mă concentrez în special pe jocul nostru. Pentru noi ar fi mai bine să piardă Braga, dar nu mă preocupă asta în mod special“, a declarat Paulo Sergio.
Meciul dintre CFR Cluj și Galatasaray Istanbul se va disputa în această seară, de la ora 21.45 pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu“ și va fi transmis în direct de DigiSport 1.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter