Sport

Mincă a semnat cu CFR

<p class="MsoNormal"><img src="images/stories/minca.jpg" border="0" style="margin-top: 2px; margin-bottom: 2px; margin-left: 5px; margin-right: 5px; float: left;" />După ce la sfîrşitul anului trecut conducerea CFR-ului a ajuns la un acord cu Vasile Maftei, săptămîna aceasta un alt fost rapidist a semnat cu gruparea din Gruia.</p> <p class="MsoNormal">Portarul Mihai Mincă este ultimul venit în tabăra campionilor. Fotbalistul în vîrstă de 26 de ani vine de la FC Braşov, echipă cu care se afla în ultimele şase luni de contract.</p>

„Feroviarii“ vor achita clubului de sub Tîmpa 100.000 euro pentru ca Mincă să vină la Cluj în această iarnă şi nu la vară, cînd îi expiră contractul. Portarul a mai trecut în carieră pe la formaţiile Minaur Zlatna, Unirea Alba Iulia, Rapid, Gloria Buzău şi FC Braşov şi a strîns pînă în prezent 85 de meciuri în Liga 1.

„Pentru mine, faptul că am ajuns la CFR Cluj reprezintă un pas mare înainte, la o echipă mare, care se luptă pentru titlu. Sînt fericit să fac parte din această familie feroviară, cu atît mai mult că eu sînt ardelean de origine, născut în Alba Iulia. Îmi propun cîştigarea titlului, să joc în Champions League sau în Europa League. Sper ca suporterii să aibă încredere în mine, le doresc un an nou plin de bucurii“, a declarat Mihai Mincă, noul portar al CFR-ului. Fostul rapidist va avea de luptat pentru un post de titular cu deja consacraţii Nuno Claro şi Edy Stăncioiu.


Mincă nu are amintiri prea plăcute din Gruia. La meciul CFR Cluj – Minerul Zlatna, disputat în 2003 în Liga a doua, a apărat o repriză şi a primit 5 din cele 10 goluri pe care „ferovarii“ le-au înscris în poarta oaspeţilor.

abonare newsletter