Sport

Dragomir vede CFR-ul în primăvara europeană

<p /><strong><img src="documente/stories/2012/11_noiembrie/06/mitica dragomir.jpg" border="0" align="right" />Dumitru Dragomir, președintele LPF, a declarat marţi că formaţiile CFR Cluj şi Steaua se pot califica în primăvara europeană.</strong>



Președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a spus că ar fi bine pentru fotbalul românesc ca echipele CFR Cluj și Steaua să se califice în tururile următoare ale Ligii Campionilor, respectiv al Europa League. „CFR ar fi bine să câştige meciul cu Galatasaray ca să mai strâgem nişte puncte şi să avem peste un an şi jumătate o echipă direct în grupele Ligii Campionilor. Eu cred în şansele celor de la CFR Cluj de a se califica în primăvara europeană. Dacă revin accidentaţii cu atât mai bine. Eu îi văd în primăvară, la fel ca şi pe Steaua“, a spus Dragomir.
Oficialul LPF susţine că în meciul cu Molde FK de joi se va vedea valoarea echipei Steaua în deplasare. „Molde la Bucureşti a venit cu desculţii. Acum cred că vor juca şi ei cu echipa puternică. Aşa o să vedem şi valoarea Stelei în deplasare“, a precizat Dragomir.
CFR Cluj va întâlni miercuri, pe propriul teren, formaţia Galatasaray Istanbul, în cadrul etapei a patra a Grupei H a Ligii Campionilor. Steaua va juca, joi, în deplasare, cu Molde FK, în etapa a patra a Grupei E a Europa League.

Ultimele Stiri
abonare newsletter