Sport

Încep meciurile decisive în Liga Campionilor

<p><strong><img src="documente/stories/2012/11_noiembrie/05/6 liga decisiv.jpg" border="0" align="right" />Astăzi începe etapa a patra a grupelor Ligii Campionilor. Cele mai interesante meciuri ale serii sunt Manchester City – Ajax Amsterdam și Real Madrid – Borussia Dortmund. </strong></p>

Este posibil ca în această seară să aflăm primele echipe calificate în optimile de finală ale Ligii Campionilor.
În grupa A, FC Porto și PSG sunt favorite în fața dinamoviștilor din Kiev și Zagreb. Cu o victorie în Ucraina, lusitanii își vor asigura calificarea indiferent de rezultatul celuilalt meci. Parizienii au însă nevoie de o victorie acasă cu Dinamo Zagreb, pentru a-și consolida poziția secundă în grupă.
Shalke „04“ a adunat până acum 7 puncte în grupa B, însă nu a reușit să câștige pe teren propriu. Nemții au învins pe Arsenal chiar la Londra, iar dacă vor reuși această performanță și pe teren propriu, vor fi aproape calificați. În celălat meci al grupei, Montpellier va încerca să câștige meciul cu Olympiakos din deplasare, aceasta fiind singura șansă a campioanei Franței de a mai rămâne în lupta pentru optimi, întrucât din primele trei partide a acumulat un singur punct.

În grupa C, Malaga va încerca să-și asigure calificarea în optimi încă din această seară. Cu o eventuală victorie pe San Siro, în meciul cu Milan, echipa din sudul Spaniei și-ar putea asigura calificarea în optimi, mai ales în cazul în care Anderlecht și Zenit remizează. Echipa lui Manuel Pellegrini a câștigat toate cele trei meciuri jucate până acum și este favorită la câștigarea grupei.

Grupa D este cea mai echilibrată în acest sezon al Ligii Campionilor. Aici se înfruntă campioanele Angliei, Germaniei, Olandei și Spaniei. Real Madrid are nevoie de victorie acasă în meciul cu Borussia Dortmund, pentru a trece din nou pe primul loc, după ce a fost detronată din această poziție în urma înfrângerii din Germania, 1-2.

Partidele de azi

Shalke „04“ – Arsenal     21,45
Dynamo Kiev – FC Porto    21,45
PSG – Dinamo Zagreb    21,45
Olympiakos Pireu – Montpellier    21,45
Anderlecht – Zenit St. Petersburg    21,45
AC Milan – Malaga    21,45 DigiSport 3
Manchester City – Ajax     21,45 DigiSport 2
Real Madrid – Borussia Dortmund    21,45 DigiSport 1

abonare newsletter