Sport

Sergio va debuta cu FC Brașov

<p /><strong><img src="documente/stories/2012/10_octombrie/30/antrenor cfr.jpg" border="0" align="left" />CFR Cluj va juca sâmbătă seara împotriva formației FC Brașov, în cadrul etapei a 14-a a Ligii 1. Paulo Sergio va debuta pe banca „feroviarilor“. </strong>



Antrenorul portughez a fost instala la începutul acestei săptămâni la cârma CFR-ului, însă nu a pregătit echipa pentru meciul cu FC Botoșani din Cupa României. Sergio va debuta într-un meci oficial în campionatul României, sâmbătă, la partida cu FC Brașov. Lusitanul speră să câștige cât mai multe puncte în campionat, deorece CFR se află abia pe poziția șaptea, cu doar 19 p, departe de aspirațiile oficialilor, care își doresc un nou titlu la finalul sezonului.
FC Brașov, adversarii de sâmbătă ai clujenilor, sunt pe locul 8, având deasemenea 19 p. Echipa de sub Tâmpa se confruntă cu probleme de efectiv, întrucât Cristi Munteanu și Bruno Madeira sunt suspendați, Iulian Tameș și Cristi Ionescu sunt accidentați, iar Paul Batin nu poate evolua, întrucât este împrumutat de la CFR.
Partida dintre CFR Cluj și FC Brașov se va disputa sâmbătă seara, de la ora 19.30 pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu“ și va fi transmisă în direct de DigiSport 1.  

Ultimele Stiri
abonare newsletter