Sport

Dulca a plecat de la Universitatea!

<p /><strong><img src="documente/stories/2012/10_octombrie/dulca demisie.jpg" border="0" align="left" />Cristi Dulca și-a dat luni demisia din funcția de antrenor principal al Universității Cluj!</strong>

Preşedintele Universităţii Cluj, Ana Maria Prodan, a declarat, luni, agenţiei Mediafax, că antrenorul Cristian Dulca a demisionat de la conducerea tehnică a formaţiei clujene, motivând că s-a săturat de instabilitatea de la echipă, jucătorii urmând a fi pregătiţi de secundul Marius Popescu.
„Acum o oră Cristi Dulca m-a anunţat că a demisionat. A motivat că s-a săturat de instablitatea de la echipă, de circul şi scandalul care continuă în fiecare zi. Mi-a spus că a crezut mult într-un ajutor pentru echipă, care nu a mai venit niciodată. A mai spus că nu mai poate motiva jucătorii, care au ajuns să fie ameninţaţi de fani pe stradă şi să le fie frică să meargă la antrenament. Când vin, vin toate pe capul tău. Noi trebuie acum să ne mobilizăm, să strângem rândurile, sperăm să trecem cu bine de meciul cu Ceahlăul, iar apoi vom face o analiză. Am şi vorbit cu antrenorul secund Marius Popescu, el rămâne antrenor pentru acest meci, iar în această după-amiază va conduce primul antrenament. Nu ştiu ce va face Cristi Dulca în continuare“, a declarat Prodan.
Antrenorul Cristian Dulca semnase un contract valabil pe un sezon cu Universitatea Cluj la 26 iulie.

Ultimele Stiri
abonare newsletter