Sport

Lindegaard vrea o victorie în Gruia

<p /><strong>Portarul echipei Manchester United, Anders Lindegaard, a declarat că formaţia engleză nu-şi poate permite să facă greşeli în grupa H a Ligii Campionilor, subliniind că speră să câştige meciul cu CFR Cluj, de marţi, din etapa a doua a competiţiei.</strong>

"Vrem să ne calificăm mai departe. Nu ne putem permite să facem greşeli la fel ca anul trecut. Liga Campionilor este o competiţie minunată, întotdeauna e special să auzi muzica de dinainte de meci, atmosfera este extraordinară. Meciul de marţi este important pentru noi, dar fiecare este important, noi trebuie să ne facem treaba cât mai profesionist. Am jucat în România sezonul trecut şi sperăm la un rezultat similar şi marţi. Mergem să câştigăm din nou", a declarat Lindegaard.
Anul trecut, Manchester United a învins Oţelul Galaţi, scor 2-0, în Liga Campionilor.
Pe de altă parte, conform site-ului oficial al grupării, la antrenamentul de luni au lipsit Michael Carrick şi Antonio Valencia. Partida CFR Cluj - Manchester United, din etapa a II-a a grupei H a Ligii Campionilor, se va disputa, marţi, de la ora 21.45, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter