Sport

Pregătiţi pentru Man Utd: CFR – Gloria 5-1!

<p /><strong /><img src="documente/stories/2012/09_septembrie/30/cfr-bistrita.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Campionii de la CFR s-au distrat în meciul din Gruia cu Gloria Bistriţa şi au reuşit să se impună cu scorul de 5-1.

“Feroviarii”au făcut unul dintre cele mai bune meciuri în acest sezon şi au obţinut o victorie clară în faţa unei nou-promovate.


Kapetanos a deschis scorul repede în minutul 5, marcând cu capul după o centrare excelentă a lui Sougou. În minutul 33, Kanon de la oaspeţi l-a faultat în careu pe atacantul grec al clujenilor, iar centralul Adrian Cojocaru l-a eliminate şi a arătat punctul cu var. Lovitura de pedeapsă a fost transformată de Gabi Mureşan. Astfel scorul la pauză a fost 2-0 în favoarea campionilor.

La 10 minute de la reluare, Mureşan a reuşit dubla, fiind servit de acelaşi Sougou. Pe final, Bjelanovic şi Luis Alberto şi-au trecut şi ei numele pe lista marcatorilor, iar în prelungiri bistriţenii au marcat golul de onoare prin Zahiri.


Ioan Andone, antrenorul campionilor, a declarat la finalul meciului că elevii săi au făcut o partidă foarte bună, mai ales în compartimentul ofensiv. “E prima oară când câștigăm clar. Am făcut o partidă de atac bună. În opinia mea nu se discută, roșu și penalty la Kapetanos. Am avut multe faze de poartă, iar Dolha a avut în poarta lor o prestație excepțională. Nu e doar victoria importantă, e important și că am jucat bine. Acum ne gândim la Manchester. Jucătorii știau că dacă nu joacă bine astăyi, nu vor juca apoi cu Manchester”, a spus tehnicianul din Gruia după victoria cu Gloria Bistriţa.

De cealaltă parte, Nae Manea, antrenorul “vampirilor”, a declarat că scorul a fost prea sever raportat la realitatea din teren. “Un scor prea sever. Să zicem că asta e diferența dintre CFR și Gloria, dar această diferență a făcut-o arbitrul, după ce ne-a eliminat jucătorul, care nu ne-a dat penalty la 1-0”, a spus Manea.


CFR Cluj: Felgueiras - Ivo Pinto, Maftei, Rada, Camora - Sougou (Sepsi '86), G. Mureşan, Aguirregaray, Valente (Luis Alberto '65) - Bastos, Kapetanos (Bjelanovici '69).

Gloria Bistriţa: Dolha - Peteleu, Canon, Al. Tudose, Ayza (Năstase '41) - Predescu, P. Anton, Romario (Feher '65), Zahiri - Reano, Curtuiuş (Laio '57).


Cartonaşe galbene: Kapetanos '51 / Năstase '45+1, Anton '54. Cartonaşe roşii: Aguirregaray '61 / Kanon '33.

Arbitri: Adrian Cojocaru (central) - Vladimir Urzică, Alexandru Vodă (asistenţi) - Sergiu Popa (rezervă). Observatori: Nicolae Marodin, Viorel Boit.

Ultimele Stiri
abonare newsletter