Sport

Contre între Nuno Claro și conducerea de la CFR

<p /><strong><img src="documente/stories/2012/09_septembrie/20/20 nuno claro portar cfr.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Portarul Nuno Claro susţine că oficialii clubului CFR Cluj îl forţează să îşi rezilieze contractul fără ca gruparea să-şi plătească datoriile către el prin lansarea de acuzaţii nefondate în mass-media.</strong>

Arpad Paszkany, finanțatorul grupării din Gruia, afirmase la sfârşitul săptămânii trecute că portarul portughez are legături cu lumea interlopă a Clujului.
Societatea de avocatură ONV LAW, care îl reprezintă pe fotbalistul portughez, consideră deosebit de grave şi complet nejustificate acuzaţiile finanţatorului Arpad Paszkany despre presupusele legături dintre sportiv şi lumea interlopă locală. „Nu înţelegem de ce persoane care au timp să dea un interviu presei, atât domnul Mureşan, cât şi domnul Paszkany, nu îşi fac timp să discute faţă în faţă cu un jucător modul în care se derulează contractul între cele două părţi. Credem că aceste acuzaţii sunt o tentativă nouă de intimidare a sportivului. Sperăm că domnii de mai sus să aibă probe pentru afirmaţiile făcute fiindcă altfel se expun răspunderii juridice pentru prejudicii de imagine aduse unui sportiv“, a declarat Radu Nemeş, partener al societăţii de avocatură.

Claro: „Nu șțiu ce mai pot inventa despre mine“

Goalkeeper-ul lusitan susține că nu este singurul fotbalist asupra căruia conducerea CFR-ului a făcut presiuni. „Nu ştiu ce mai pot inventa despre mine în continuare reprezentanţii clubului, dar asta este doar strategia lor ca eu să-mi reziliez contractul fără ca ei să-şi plătească datoriile faţă de mine. Nu am fost singurul asupra căruia au fost făcute presiuni de acest tip, nici ultimul. Ceilalţi jucători au plecat acceptându-le condiţiile, dar, până în momentul de faţă, sunt singurul care şi-a cerut drepturile şi a încercat să le ţină piept. Eu îmi respect zilnic partea mea de contract, iar tot ceea ce vreau este ca şi ei să şi-o respecte pe a lor“, a afirmat Nuno Claro, obligat în prezent de conducerea clubului să se antreneze cu echipa de juniori.
La ora actuală, între clubul CFR Cluj şi fotbalistul portughez există un litigiu, având ca obiect atât plata sumelor restante, cât şi respectarea de către club a altor obligaţii contractuale. „Refuzurile repetate ale clubului de a discuta pentru stingerea acestor neînţelegeri juridice cu Nuno Claro, precum şi ieşirile mediatice ale reprezentanţilor CFR, ne fac să dăm dreptate presei şi să presupunem că reprezentanţii încearcă să distragă atenţia de la alte probleme pe care le au la club, în vestiarul echipei. Exercitând asupra jucătorului şi presiuni mediatice, pe lângă cele pe care le fac în mod curent, prin nerespectarea clauzelor contractuale, CFR-ul încearcă să îl transforme pe jucătorul Nuno Claro într-un ţap ispăşitor al unor eventuale eşecuri, încă neapărute“, a mai spus Nemeș.

Ultimele Stiri
abonare newsletter