Sport

US OPEN: Meciul D. Ferrer - N. Djokovici (5-2) SUSPENDAT de FURTUNĂ

<p><strong>Meciul început azi-noapte între sârbul Novak Djokovici (învingător la Flushing Meadows) și spaniolul David Ferrer a fost întrerupt în primul set - la scorul de 2-5 - din cauza unei avertizări de tornadă la New York. </strong></p>

 


Meciul va fi reluat astăzi, de la ora 18.00, înainte de finala feminină.

Finala feminină, amânată pentru duminică


Și finala feminină, care ar fi trebuit să aibă loc sâmbătă, de la ora 23.00 GMT, a fost amânată pentru duminică, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, au anunţat organizatorii.
"Pentru sâmbătă seară sunt prevăzute furtuni cu ploi importante şi vânturi puternice. Din această cauză, finala feminină a fost amânată pentru duminică", au precizat organizatorii turneului, într-un comunicat.
În finală se vor întâlni sportiva din Belarus Victoria Azarenka, numărul 1 mondial, şi jucătoarea americană Serena Williams, locul 4 WTA.

Andy Murray s-a calificat în finală

Tenismanul britanic Andy Murray, cap de serie numărul 3, s-a calificat, sâmbătă, pentru a doua oară în finala turneului US Open şi pentru a cincea oară în ultimul act al unui Grand Slam, învingându-l în semifinale, cu scorul de 5-7, 6-2, 6-1, 7-6 (9/7), pe cehul Tomas Berdych, al şaselea favorit. Meciul a început cu o întârziere de aproape o oră şi jumătate, tot din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

Ploile au mai dat de furcă US Open

Desfăşurarea US Open a mai fost perturbată de ploaie în ultimii ani: finala masculină nu a putut avea loc în zilele stabilite iniţial la precedentele patru ediţii, iar finala feminină nu se va putea disputa în ziua prevăzută pentru a patra oară în cinci ediţii, din 2008 până acum.

abonare newsletter