Sport

Meciul dintre „U” şi Steaua – anulat!

<p /><strong><img src="documente/stories/2012/09_septembrie/06/08-stadion cluj arena _sc_03.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px;" />Amicalul dintre „U” Cluj şi Steaua Bucureşti fost anulat pentru că echipa gazdă nu are bani să plătească chiria stadionului Cluj Arena.</strong>

Meciul amical dintre Universitatea Cluj şi Steaua Bucureşti, programat pentru a se profita de pauza din Liga 1 prilejuită de meciurile echipei naţionale, stabilit a se disputa sâmbătă, de la ora 19:30, a fost anulat pentru că echipa clujeană nu are bani să plătească chiria stadionului Cluj Arena. Într-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului clujean la doar câteva ore după anunţul programării meciului de sâmbătă, sunt invocate motive financiare: meciul „se anulează din considerente financiare, clubul neavând posibilitatea de a achita suma de 7.000 euro solicitată cu titlul de chirie de către societatea comercială Cluj Arena S.A..” În replică, administratorii arenei au declarat că nu au primit nici o cerere pentru organizarea partidei.

Criza se adânceşte la „U” Cluj


În lumina ultimelor evenimente, Anamaria Prodan a reacţionat pe pagina personală de pe Facebook. „Incredibil ce minciuni... auzi că m-a pus Mărginean cu botul pe labe... că acum 2 săptămâni am programat acest amical la Buzău... Oamenii sunt tâmpiţi, jur!”

Preşedintele executiv al „U” Cluj notează că a insistat foarte mult pe lângă soţul acesteia, Laurenţiu Reghecampf, totodată antrenorul echipei Steaua Bucureşti, pentru a perfecta meciul amical cu „roş-albaştrii”. De asemenea, menţionează că acest meci nu s-ar fi organizat fără acordul antrenorului „şepcilor roşii”, Cristi Dulca: „M-am rugat de Reghe să joace cu mine cu cerul şi pământul. Dulca a fost de acord cu acest meci. Fără cererea lui nu făceam niciun meci. Ce, sunt cumva antrenor?”


Anamaria Prodan nu a scăpat ocazia de a-l ataca pe primarul Clujului, Emil Boc, care promisese marţi, într-o conferinţă de presă, că va acorda tot sprijinul legal posibil Universităţii: „Boc vorbeşte iar aiurea? Da, a promis că va rezolva totul ca acest meci să fie pe Cluj Arena. Ce a rezolvat? M-am făcut de râs la Steaua, am rămas datori la bilete de avion, am încheiat un contract cu PRO TV să aduc bani la club, am ameţit o lume întreagă pe promisiuni aiurea... M-am săturat de toţi ca de mere acre.”

Anamaria Prodan: „Oare clujenii sunt orbi? ”


Anamaria Prodan este total dezamăgită de ceea ce se petrece în jurul clubului Universitatea. „La ora 4:55 domnul Pop, administratorul clubului nostru, a trimis fax către Cluj Arena cu cererea pentru acest meci. Aseară (marţi, n.r.) au ieşit cei de la Cluj Arena şi au spus că nu au primit nimic oficial. Am vorbit cu Raţiu, administratorul bazei Cluj Arena, şi mi-a spus preţul, 7000 euro, urmând ca dimineaţa să-mi trimită oficial hârtie. Incredibil! Opresc acest meci ca să nu mă fac de râs, nici eu, nici clubul, iar acum ies toţi pe la TV şi vorbesc aiurea. Ba că nu a avut Steaua cu cine să joace şi repede am sărit eu, ba că putem să jucăm fără probleme pe Cluj Arena, că nu am făcut cerere oficială. Jur, oare clujenii sunt orbi? Oare nu realizează că acest club a ajuns bătaia de joc a tuturor?” se întreabă Prodan.

Preşedintele executiv al „U” Cluj, Anamaria Prodan, se află de mai multe zile într-o dispută cu autorităţile locale din Cluj-Napoca, pe care le acuză că nu doresc să sprijine echipa pe care o conduce. După ce a ameninţat că mută echipa la Buzău, Prodan anunţase, luni, că a ajuns la un acord cu oficialităţile oraşului pentru a continua activităţile sportive la Cluj-Napoca. În urma anulării meciului amical cu „U” Cluj, Steaua va disputa un meci sâmbăta aceasta în compania campioanei Bulgariei, Ludogorets Razgrad.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter