Sport

"U" Cluj are echipamentul şi mingile sechestrate: "Nu ne mai putem antrena!"

<p /><strong /><img src="documente/stories/28%20u%20cantonament.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px;" />Universitatea se confruntă cu o problemă jenantă pentru un club din Liga I. Nu mai are echipament şi mingi ca să se antreneze.

Asta pentru că administratorul bazei "Clujana", unde elevii lui Dulca îşi desfăşurau antrenamentele, a decis să închidă porţile Universităţii, din pricina datoriilor, iar echipamentele şi mingile au rămas acolo.



"Universitatea Cluj nu-şi mai poate desfăşura programul de antrenament deoarece întreg echipamentul şi materialele aferente sunt sechestrate în mod abuziv cu toate că ne-a fost transmisă o notificare prin care ni se acordă un termen de plată până în 15.09.2012. Prin urmare ne vedem în imposibilitatea de a ne desfăşura programul de antrenament cât şi de a disputa eventualele meciuri amicale sau oficiale. Menţionăm faptul că societatea noastră are datorii de 141678,94 lei, iar valoarea bunurilor sechestrate este de 712272,79 lei", scrie într-un comunicat pe site-ul clubului.

abonare newsletter