Sport

Cadu: ”Este o victorie pentru România!”

<p /><strong><img src="documente/stories/2012/08_august/31/cadu.jpg" border="0" align="left" />Ricardo Cadu, căpitanul campionilor de la CFR Cluj a declarat după victoria în faţa celor de la FC Basel că echipa sa a meritat victoria. </strong>

“Am meritat victoria. E un vis pentru fiecare jucător să ajungă în Champions League. Nimeni nu a putut să doarmă aseară, înainte de meci, cu toţii ne doream foarte mult să ne calificăm. Am ajuns foarte greu în grupe, am eliminat două campioane, dar pe merit. În tur au jucat mai bine în prima repriză, iar noi am jucat mai bine în a doua. Astăzi am jucat noi mai bine, tot timpul", a spus Cadu la finalul meciului, pentru Dolce Sport.
Căpitanul CFR-ului a avut un mesaj şi pentru fanii care miercuri seara au umplu stadionul din Gruia: "Aş vrea să joc tot timpul cu tribunele pline, pentru noi contează foarte mult. Această calificare nu este numai pentru noi, este o victorie pentru România”.

"Trebuie felicitată toată echipa, acum mergem mai departe. Am intrat în cea mai importantă competiţie din Europa, asta înseamna ceva. Am câştigat patru jocuri foarte importante, e greu să câştigi patru jocuri la acest nivel. Noi am câştigat şi suntem foarte fericiţi", a declarat şi Pantelis Kapetanos, autorul golului prin care CFR s-a impus şi în meciul din Gruia.

abonare newsletter