Sport

Andone: "E un meci important pentru toată România"

<p /><strong><img src="documente/stories/2012/08_august/23/08 cfr andone.jpg" border="0" align="left" />Ioan Andone, a declarat, marţi, că meciul retur cu FC Basel din play-off-ul Ligii Campionilor este important pentru toată România, nu numai campioana CFR Cluj.</strong>

"Am luat o opţiune importantă la Basel, dar avem nevoie de un joc bun pentru a ne califica. Aşteptările sunt foarte mari. Nu este un meci important doar pentru CFR Cluj, este pentru toată România. Sunt trei antrenori din Liga I care m-au sunat să-mi ureze succes, ceilalţi probabil sunt ocupaţi", a spus Andone.
Căpitanul clujenilor, Ricardo Cadu, a afirmat că cel mai important lucru este ca echipa sa să nu primească gol. "E important să avem stadionul plin. Basel era o echipă mai puternică acum doi ani când am întâlnit-o. Trebuie să fim atenţi să nu primim gol, ăsta e cel mai important lucru", a precizat Cadu.

Meciul CFR Cluj - FC Basel, din manşa secundă a play-off-ului Ligii Campionilor, va avea loc miercuri, de la ora 21.45, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca. În tur, echipa clujeană a câştigat la Basel cu scorul de 2-1.

abonare newsletter