Sport

Mutu a fost prezentat oficial la Ajaccio

<p /><strong><img src="documente/stories/2012/08_august/29/08 29 mutu ajaccio.jpg" border="0" align="left" />Adrian Mutu a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă organizată pentru prezentarea sa oficială la gruparea AC Ajaccio, că nimeni nu trebuie să aştepte ca el să rezolve de unul singur problemele din echipa franceză.</strong>

„Preşedintele Alain Orsoni m-a convins să vin aici. Clubul vrea să progreseze şi sunt încântat să fac parte din acest proiect. Să nu vă aşteptaţi ca eu să rezolv problemele din echipă de unul singur. La Cesena s-a întâmplat acest lucru şi treaba nu a mers bine. M-am antrenat puţin în ultima perioadă şi nu sunt încă pregătit să joc meciuri oficiale. După ce mă voi antrena alături de colegi, voi intra rapid în ritm şi voi juca şi meciuri oficiale. Erau puţine numere libere şi de aceea am ales 12. Am stat un an şi jumătate în aceeaşi cameră cu Ibrahimovici, este prietenul meu. Am glumit când am spus că vreau să marchez mai mult ca el, dar în fiecare glumă există un sâmbure de adevăr. Sunt bucuros că am venit în Franţa să joc pentru Ajaccio. Sper ca în viitor să fiu jucătorul care eram odată. În primul rând îmi doresc să fiu sănătos şi apoi evoluţiile bune vor veni şi ele“, a spus Mutu.
Mutu, în vârstă de 33 de ani, a semnat un contract pe două sezoane cu formaţia AC Ajaccio şi a fost prezentat oficial la sediul clubului. Atacantul român a retrogradat cu Cesena în Serie B la finalul sezonului trecut şi şi-a reziliat contractul cu gruparea italiană. Ligue 1 este al patrulea campionat în care evoluează Mutu, după Liga 1 (FC Argeș, Dinamo), Serie A (Inter, Verona, Parma, Juventus, Fiorentina, Cesena) și Premier League (Chelsea).

abonare newsletter