Sport

CFR se încălzește pentru meciul cu Basel

<p /><strong><img src="documente/stories/2012/08_august/17/06 cfr iasi.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Campionii de la CFR primesc în această seară vizita nou-promovatei CSMS Iași. Meciul va conta pentru etapa a 5-a a Ligii 1. </strong>

Campionii au o partidă ușoară înainte de meciul de marți cu FC Basel, din preliminariile Ligii Campionilor.
CFR a început destul de bine sezonul 2012-13 al Ligii 1. După două remize, 1-1 cu Gaz Metan în Gruia și 2-2 în deplasare cu Ceahlăul, „feroviarii“ și au revenit și au învins cu 3-0 pe FC Vaslui și cu 2-1 în deplasare la fosta campioană, Oțelul. Între aceste meciuri, clujenii au eliminat și pe Slovan Liberec, campioana Cehiei, din preliminariile Ligii Campionilor, calificându-se în play-off, unde vor da piept cu FC Basel. Partidele cu campioana Elveției vor avea loc în 21 august în deplasare și în 29 august în Gruia.
Deși echipa sa este favorită certă în fața celor de la CSMS Iași, Ioan Andone nu crede că elevii săi vor avea o partidă foarte ușoară în această seară. Tehnicianul din Gruia spune că „feroviarii“ trebuie să fie atenți și să ia cele trei puncte în joc, pentru a avea liniște înainte dublei cu FC Basel pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor. „Meciul cu Iași nu va fi deloc simplu. Trebuie să fim concentraţi, să luăm cele trei puncte, acest lucru este foarte important pentru noi. Întâlnim un adversar peiculos, care a făcut meciuri bune cu Petrolul și Rapid. Nu vor juca Gabi Mureșan și Deac, care este în continuare accidentat, speră să-și revină până la finalul lui septembrie. Trebuie să ofer șanse tuturor jucătorilor, astfel că la fiecare meci încerc o partitură nouă. Concurența pe posturi e mare, sunt mulți fotbaliști de valoare aproape egală la noi și toți trebuie să fie în priză“, a spus Andone înainte de meciul cu formația din Iași.

Andone: „Vrem un rezultat bun la Basel“

Antrenorul campionilor a spus că începând de sâmbătă elevii săi se vor pregăti pentru meciul de marți seara cu FC Basel, decisiv pentru accederea în gupele Ligii Campionilor. „Vrem să scoatem un rezultat bun la Basel, astfel că ne vom pregăti chiar de sâmbătă. Cred că putem să ne calificăm în grupe. Avem experiență internațională, avem trofee, avem un lot mare, cu concurență pe fiecare post. Totul va depinde însă mult de rezultatul din primul meci“, a mai spus Ioan Andone.
Partida dintre CFR Cluj și CSMS Iași se va disputa în această seară de la ora 20.30 pe stadionul „Dr.Constantin Rădulescu“ și va fi transmisă în direct de DolceSport.

Ultimele Stiri
abonare newsletter